Friday, September 21, 2012

Happy Birthday, Izzi Husna

 
 
hari ni birthday kwn zz.. perkenalan kita org sgt unik.. unik ke?? hehe.. so, zz pun nk wish dgn cara yg unik la.. haha.. dusta semata.. let's read it.. =) opss.. lupa, antara shabat2 yang zz syg yg ada di UUM tercinta ini.. but,zz x wish kt dia pun.. sbb mmg plan mcm tu.. hehe..
 
buat sahabatku Izzi Husna yang moganya berda di bawah lindungan Allah..
 

Selamat Hari lahir Izzi Husna.. Moga Allah merahmati setiap langkah kamu di muka bumi ini.. maaf la  tak jadi orang pertama mengucapkan selamat hari lahir walaupun hakikatnya nk je tgn ni taip msg wish  birthday kamu.. tpi atas rancangan maka ucapan itu diabaikan..  mmg sje x nk berjumpa..  jgn merajuk ye.. sje nk buat bg gempak sikit..


3 semester kita sama2 berjuang di UUM tercinta ini.. sgt seronok dpat kenal dengan Izzi.. even cara perkenalan kita sgt kelakar.. hehe.. nk tergelak kalau ingt.. mmg kenangan betul..  dan harap yg kita akan kawan smpai syurga..  bukan sbb kawan di UUM shj..  sbb nye nnti bila kita dh graduate mesti dah lost contct kn? So, harap x jd mcm tu, ok.. 

zz nk minta maaf sebenarnya andai selma Izzi kenal majad 3 sem ni, byk perkara yang majad buat menyakitkan hati Izzi.. jgn simpan dlm hati ye.. =) just tell me.. =) i'm ok with that.. memandgkan sem ni, bz sikit dgn kerja, so, jarang sikit kn nk lepak2 mcm dlu.. sob2..maaf sgt2 andai ada perkara yang x tertunai.. ada perkara yang tak terbuat dan segala2nya..  tambahan, dri dlu smpai skrg , zz sentiasa mencuba untuk menjadi shbt terbaik, tpi rsanya x berjaya2 lagi.. x de rezeki lagi..



Izzi Husna syg ,

SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN
 
saya doakan semoga awak sentiasa sihat,
dimurahkan rezeki dan dilimahi rahmat,
dilindungi daripada segala keburukan dan kejahatan,
dipermudahkan segala urusan awk,
semoga awak akan bertambah rajin, tak malas dan sentiasa bersemangat untuk terus belajar,
dan semoga awk berjaya mengecapi impian awk di dunia dan akhirat kelak,
insyaAllah....
 
setiap hari saya doakan awak,
insyaAllah moga2 Allah swt menerimanya,amin..
saya bersyukur kepada Allah swt saya punya sahabat yang macam awk,
 
dan 
 
semoga persahabatan kita kekal hingga ke SYURGA.. =)
syg IZZI HUSNA kerana ALLAH..
 

10 comments :

  1. Happy birthday buat kwn zz.. =)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir buat kawan zz..
    moga Allah memberkatinya.. ^_^

    ReplyDelete
  3. HB to izzi husna ;) btw comey blog ni.

    ReplyDelete
  4. semoga persahabatan kekal selamanya.
    happy birthday utk kawan zz :)

    ReplyDelete
  5. amin :D hehehe
    selamat ulang tahun kak zz :D

    ReplyDelete
  6. happy besday untuk izzi husna. sedap nama dia . . . lawa kek

    ReplyDelete
  7. happy birthday..sedap jer tgk kek tu..hee

    jom baca entry sya dan komen..
    http://chot91.blogspot.com/2012/09/graduation-day.html

    ReplyDelete
  8. bella: insyaAllah.. doakan.. eh, doakan zz jgk ye..

    aisya: hehe.. terima kasih..

    miz ruha: moga Allah berkati kak ruha jgk..

    cik nana: terima kasih ye.. comel mne la sgt..

    nurulee: thanx ye..

    michelle hopell: betul.. friendsip 4 ever and ever..

    df: hehe.. kwn kak zz la.. hehe

    mishter izwan: hehe.. kan? act, izziyati husna... hehe.. curik dkt google je..

    chot ok.!: mmg pun. zz pulk teringin

    ReplyDelete

Feel free to comment..
Really appreciate it!!
Syukran,Kamsahamnida,Terima Kasih, Arigato Gozaimas, Thank you.

Change is never easy. You fight to hold and you fight to let go!
 

Zierwa Zainal Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork