Wednesday, June 4, 2014

"Segmen Blogwalking by Izzati Amira"

ehem2.. (gatal tekak jap).. kiki.. lama yang teramat zz x join segmen sebenarnya.. dan hari ni tetibe je ade mood nak join by adik manis Izzati Amira and zz rasa ini adalah segmen pertama yang zz join pada tahun 2014 ni.. (tepuk tangan sikit) :) zz suka washi tape.. padahal zz baru je tahu byk bnda yang boleh buat dengan washi tape even though zz x berapa lah nak kreatif.. hihi...

Assalamualaikum w.b.t

http://nineteencapri.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html"> height="350" src="http://2.bp.blogspot.com/-v7r00CIeANs/U4QQIjOA86I/AAAAAAAAFRE/slGixUzasxQ/s1600/222.jpg" width="500" />

[ tekan banner untuk join ]


Aktiviti : Happy Blogwalking


Pemenang.

1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu  atau sorang dua maybe?? heee. )

4x Random :  '19Capri' button badge 1x


Tamat : 17 Jun 2014

 
Selamat join !

10 comments :

  1. hahaha apasalahnyaa ":D
    fiqa dh berhenti dah GA ni semua sebab nak masuk belaja jadi malas melanda

    ReplyDelete
  2. hi hi hi :)

    singgah dari segment yang sama :)

    http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    happy blogwalkin !

    ReplyDelete
  3. salam,
    singgah dr segmen yg sama.
    done follow :)

    http://raingers90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  4. hi salam perkenalan.
    kite datang dari segmen yang sama..
    done follow sini :D

    jemput ke blog kite and follow kite..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  5. thank you for joining kak ZZ.. hehe.
    happy blogwalking ye. (:
    http://nineteencapri.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Done follow. Good luck :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  10. Salam kunjungan. Kita baru je berpeluang singgah-singgah dr segmen yg sama.Jemputlah dtg..:)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete

Feel free to comment..
Really appreciate it!!
Syukran,Kamsahamnida,Terima Kasih, Arigato Gozaimas, Thank you.

Change is never easy. You fight to hold and you fight to let go!
 

Zierwa Zainal Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork