Wednesday, June 13, 2012

Help Me!!. =)


 

zz nk tnye la ye
macam mana dan kenapa..

1. kenapa zz punye banner ke tepi?sdgkan zz dah buat bg center?
die jd mcm ni jgk..




at least bg center pun zz dah puas hati..

2.sbnarnye zz nk buat page untuk exchange banner ni
tapi bila z nk ltk banner kt situ mesti ade something yg x blh
sonang cerita, zz x pandai la..
so, sape2 yg berbesar hati ye nk ajar zz??

antara blog yg buat macam ape yg zz nk adalah


sis jia, sorry, zz print screen.. hehe
jgn saman ye..

ada sesape yg boleh bntu zz??

7 comments :

  1. tak dapek den nak nnolong. hehe. tak reti jugak pasal ni. ;)

    ReplyDelete
  2. haha.. x pe2.. kite tunggu spe yg dpt tolong..hehe

    ReplyDelete
  3. oh..yang ini..akk drag je untuk susun.
    1st, akk amik kod banner dan pastekan kat edit hmtl
    kemudian view ..click kat compose.if dah ada banner tuh..nmpk mcm kedudukan tak elok..drag banner ..^^.so jadi lah .insyaAllah.bc bismilah...=}

    ReplyDelete
  4. lemah jugak bab2 ni,xdapat nak bantu,tapi kat banner tu mesti ada kod mungkin ada yg tersilap kat kod.

    ReplyDelete
  5. ataupun adjust pjg n lebar semua banner yg kite amik tuh ^^

    ReplyDelete
  6. jia creatifelt: owh ye ke?? adoi.. npe zz buat x dpt ye.. huhu.. x pe la. nnt zz cube lgi mse cuti karang.. hehe

    fadh leyanie: tu la pasal nye.. hehe.

    ReplyDelete
  7. mai banner pun takde.hehehee

    ReplyDelete

Feel free to comment..
Really appreciate it!!
Syukran,Kamsahamnida,Terima Kasih, Arigato Gozaimas, Thank you.

Change is never easy. You fight to hold and you fight to let go!
 

Zierwa Zainal Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork