Friday, June 15, 2012

" 1st Giveaway by jaakechik corner "


 
 
hri ni zz ade mse nk join GA 
jom join ye.. hehe
 


so kalau nk join klik je banner kat atas tu.. 
syarat2 GA ni pun mudah je..
 

1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN
2. buat entry bertajuk  " 1st Giveaway by jaakechik corner "
3. letak header jaakechik corner dan linkkan ke entry jaakechik corner
4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu.
5. tag 3 orang rakan blogger.
6. letak url entry penyertaan di bawah entry ini okeh
 
so zz nk senaraikan tempat menarik yang ada kat tempat zz la..
 
PERAK:
1. Taman Herba Negeri Perak
2. Pulau Orang Utan, Bukit Merah Laketown Resort
3.Zoo Taiping & Night Safari
so, zz nk tag 3 orang:

1. BAM
2. Hazlan
3. Jie

Annyoung!!

5 comments :

  1. tengkiu for join ya dear! pasti kn org yg di tag itu tau..okeh...

    ReplyDelete
  2. esok 31/7/12 pemenang ga akan diumumkan. sila alert ya!

    ReplyDelete

Feel free to comment..
Really appreciate it!!
Syukran,Kamsahamnida,Terima Kasih, Arigato Gozaimas, Thank you.

Change is never easy. You fight to hold and you fight to let go!
 

Zierwa Zainal Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork